РУСЕ. БМВ общността се събра за откриване на новия сезон

На Русенския кей днес се събраха стотици фенове на марката БМВ, за да отбележат началото на сезона.

Официален гост на събитието, организирано от „БМВ Тийм Русе“,  бе зам.-кметът Златомира Стефанова, която отправи поздравление към организатори, участници и публика: „Нека този нов сезон бъде изпълнен с множество вълнуващи срещи, споделени моменти и емоционални изживявания. Насърчавам ви да бъдете пример за младите шофьори и ви призовавам да карате отговорно и безопасно.“ Тя пожела на организаторите и нови креативни идеи за откриването на сезона през следващите години.

От своя страна екипът на „БМВ Тийм Русе“ благодари на Община Русе за съдействието и на рекордния брой спонсори и партньори, подкрепили събитието.

Освен официалните гости на откриването на сезона присъстваха и представители на клубовете от София, Варна, Велико Търново, Шумен и Пловдив, както и гости от Румъния.

Любителите на автомобилната марка имаха възможност да участват в разнообразни забавления, игри, както и  да разгледат най-новите и най-старите, както и най-иновативните и атрактивни модели на марката.

Събитието, освен развлекателен, имаше и благотворителен характер – в специална кутия за дарения бяха събирани средства за 51-годишната русенка Елена Симеонова, която се бори с онкологично заболяване.