Teddy Georgo,най-спортния ди джей на България, празнува 34-години на сцена

Teddy Georgo на 55 – BIRTHDAY BASH  23 ноември,  /четвъртък/ – клуб „БИАД” София с покана за всички приятели и фенове от цялата страна.

Името Тодор Георгиев не се свързва със заряда, който носи артистичния му псевдоним.

Над 30 години той е сърцето на купона, перфекционист на пулта и музикална енциклопедия едновременно. Той е DJ Teddy Georgo и спокойно можем да го наречем институция в шоу-бизнеса.

През годините е работил в редица регионални и национални радиа и телевизии, от 1993 до 2019 година е официален водещ и диджей на българския национален отбор по волейбол,  участвал в десетки спортни събития с национален мащаб.

Теди Джорджо ще остане в историята с клубните си гастроли в цялата страна и с провеждането на неповторимите сватбени тържества, фирмени и корпоративни събития, рождени дни и юбилеи, както и с високия си професионализъм на всички спортни мероприятия!

Голямата гордост на Теди, са двамата му сина Пламен и Теодор популярни в страната като DJ Diass и DJ Theo.

Неговите най-добри ученици продължават да пишат DJ историята и вече оставиха ярка следа след себе си!    

Наред с музиката другата голяма любов на Теди Джорджо остава родното Дряново. По тази причина, а и заради добре свършената работа през годините той е четвърти мандат общински съветник и трети мандат председател на Общинския съвет в град Дряново.  

Жонглирането с две успешни кариери е резултат от упорита работа, отговорност и желязна дисциплина и хъс за победа, с които DJ Теди Джорджо заразява мигновено всеки попаднал в обсега на вниманието му.

На 23- ноември /четвъртък/ в сърцето на София –  Клуб „БИАД” диджеят ще чества 34 години на сцена и своя рожден ден.

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на Фен ТВ.

Заповядайте да отпразнуваме заедно рождения ден на Българския ТОП DJ и продуцент и 34- години на сцена!