Шуменският театър с лятно турне

 Шуменският театър с радост обявява своето лятно турне, което ще обхване някои от най- престижните летни театри в страната. Под звездното небе и с невероятни изпълнения, театърът ще представи няколко вълнуващи постановки, които няма да оставят зрителите равнодушни.

Лятното турне на ДКТ “В. Друмев” гр. Шуменския започва на 31.07.2023 г. в летния театър във Велико Търново с представление „Мухите“ по Жан-Пол Сартър, където ще участва известният актьор Стоян Радев и актьорите от трупата на шуменския театър. Режисьор на представлението е Дамян Тенев, а сценограф – Величка Джамбазова.

На 30.08.2023 г., от 20:30 ч. театърът ще гостува в Античния театър в Пловдив, представяйки отново „Мухите“, а следващата спирка на представлението е в Летния театър във Варна на 08.09.2023 г., от 20:30 ч.

Финалът на турнето ще приключи в Летния театър в Бургас на 19.09.2023 г. с представлението “Шошана” със специалното участие на Кръстю Лафазанов.

Лятното турне на ДКТ “В. Друмев”е идеална възможност за зрителите в различните градове да се насладят на качествено театрално изживяване и да се срещнат с изключителни актьори. Театърът е известна със своя професионализъм и богат репертоар, включващ различни жанрове и стилове. Очакваме Ви с нетърпение.

За повече информация относно билетите за представленията в рамките на лятното турне, моля, посетете официалния ни уебсайт https://www.dktshumen.com/ или се свържете с нас за допълнителни подробности.