4000 души в Павликени на Джулай морнинг

Най-силният Джулай морнинг в историята на Павликени завърши с изгрева на слънцето. Над 10 часа звуча рок-музика на брега на река Росица близо до град Бяла черква в община Павликени, където се проведе рок-маратонът. Там се събраха над 4000 фенове на твърдата музика, които още от 20:00 ч на 30 юни загряха със здрави жици.

Рок-маратонът беше най-голямото посрещане на юлското слънце във вътрешността на страната. Хедлайнерите „Ахат“ и БТР, със специалното участие на Джони Джоели, се раздадоха на максимум за радост на многобройните си почитатели. Заедно с двете титанични банди на сцената свириха още 6 местни групи: „Flight“ (Павликени), „High Enough“ (Свищов), „The Drivers“ (В. Търново), „Old School Rock Band“ (Габрово/ Казанлък), „Багабонти“ (Павликени) и „Бандата“ (Павликени).

Откриването на Джулая направи кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов, по чиято инициатива за поредна година се реализира събитието. По време на концерта самият той няколко пъти хваща бас китарата, за да се включи в изпълненията на БТР и „Ахат“.