БЯЛА СЛАТИНА. Клуб на инвалид отпразнува 30-годишен юбилей

Клуб на инвалида при Община Бяла Слатина отпразнува своя 30-годишен юбилей от основаването си с богата музикално-артистична програма.

Тържеството започна с поздрав от възпитаниците на ДГ “Незабравка“ гр. Бяла Слатина. Празнично слово произнесоха кметът на Общината-инж. Иво Цетков и председателят на Клуба. По случай годишнината клубът получи поздравителен адрес от г-н Красен Кръстев, народен представител в 49-то Народно събрание. Последваха артистичните изпълнения на ПК „Бяла Злата“ гр. Бяла Слатина и читалищните дейци от село Соколаре. Мероприятието бе уважено от представители на общинска администрация Бяла Слатина, гости от пенсионерските клубове на Общината, от Клуб на диабетиците с. Селановци и с. Крушовица, кмета на с. Соколаре и други скъпи приятели на Клуба. Кулминация на програмата бе празничната торта.

Председателят на клуба-г-н Георги Кръстев пожела на своите членове здраве и добро настроение. Неизчерпаемата енергия на присъстващите и желанието за живот на хората със специални нужди вдъхна надежда и вяра на всички хора с увреждания от община Бяла Слатина.