БУРГАС. Сблъсък между хип-хоп легенди и нови звезди

Двудневен фестивал “ЕГАСИ ФЕСТА”, включващ над 25 хип-хоп имена , влиза летния музикален календар на Бургас.

Първото издание на „ЕГАСИ ФЕСТА” стъпва със замах на фестивалната сцена в България, разтърсвайки морския град в два поредни дни 25-ти и 26-ти август, за да представи две епични хип-хоп вечери, тематично разделени на старата школа и новата вълна.

В музикалната програма на 25.08 /петък/ ще чуете най-емблематичните имена от BG хип-хоп изпълнителитена всички времена в т.ч. Гумени Глави, Спенс, Слим, Румънеца и Енчев, Рап Нация, Лора Караджова, GOODSLAV, NDOE, Лошите, Бенджамини, Силвия от Антибиотика, Lil Sha, Tufo, RBR, DJ Dian Solo, DJ Marti G, DJ FED и много други.

Програмата на 26.08 /събота/ включва част от най-актуалните съвременни трап, дрил и “New school” изпълнители като FYRE, Dim4ou, Mom4eto, Явката DLG, Секта, DJAANY, PG & Drink, GOCATA, THEO, DJ POKERA и други.

«Невероятно е да видим музикалните легенди на българската хип-хоп и рап култура. На 25 август за първи път ще видим на една сцена Sniper Records и R&B Records, допълнени от легендите Рап Нация, Румънеца и Енчев, NDOE, Лора Караджова и GOODSLAV. През втория фестивален ден на сцената ще се качат новите звезди от трап и дрил вълната с Dim4o, FYRE, Mom4eto,DJAANY,PG&Drink, QvkataDLG, Секта,GOCATAи други.Старта на двете фестивални вечери е от 18.00 ч., като партито ще продължи до 03.00ч., защото превръщаме Морска гара Бургас в най-големия клуб на открито», споделят организаторите от Fest2You.

Билетите вече са в продажба, като първите 500 броя са на промоционална цена от 30 лева за еднодневен и 55 лева за двудневен пропуск.

След изчерпване на промо количествата билетите ще бъдат – 39 лева за еднодневен / 69 двудневен билет. Vip билет: 55 еднодневен / 99 двудневен