БУРГАС. Никос Вертис пее в морския град, а билетите започват от 88 лв., ВИП маса за 4-ма струва 1000 лева

Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Никос Вертис празнува 20 години музикална кариера с грандиозно турне, което ще мине и през България. Бургас посреща енигматичния изпълнител на 30 юли на пристанището в морския град. Промо цените на билетите стартират от 88 лева.

Голямото турне NikosVertis – „20 години на сцена“ 2023 стартира в Кипър, а шоуто, което гръцката звезда подготвя, заслужено ще обедини 20-те години упорита работа, хиляди фенове и любими хитове със зрелищна сцена и продукция на световно ниво. Атрактивният изпълнител, носител на няколко платинени албума, обещава пореден фурор на живо с голям оркестър с бузуки с 25 музиканта на сцена и светлинно шоу.

Никос Вертис е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Nikos, който носи прозвището „най-желания ерген на Гърция“, предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си – навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Тази година през юли гостите и жителите на Бургас ще станат част от магията с марка NikosVertisна грандиозното шоу на популярния гръцки изпълнител на 30 юли. Събитието във Facebook е тук, a билетите са в продажба тук.