ТРОЯН.TSD,спонсор на спортни клубове, получи престижна награда

Екипът на TSD получи годишна награда „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ 2022. Наградата бе връчена от Министерството на труда и социалната политика за значителен принос към местната общност в областта на корпоративната социална отговорност. Тя е признание за нашите КСО усилия и стимул да продължаваме активно да подкрепяме различни каузи на местно ниво в Троян, както и национални инициативи.

Политиката за корпоративна социална отговорност на TSD е фокусирана главно върху подкрепа на различен тип каузи на местно ниво, в Троян. През годините те са  организирали и участвали в редица дарителски и социални инициативи в подкрепа на деца със специални потребности, жители на общината в затруднено социално положение, образователни инициативи, доброволчески акции в полза на местната околна среда и други. От 4 години насам имат активна програма за дарителство по ведомост, чрез която голяма част от служителите даряват всеки месец част от възнаграждението си за избрани от тях местни каузи.

Отдадени са на подкрепа към местни спортни клубове и спортисти – TSD е спонсор на БК „Чавдар“ Троян, ФК „Чавдар“ Троян, ски ориентиране, планинско бягане, тенис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *